Meer resultaten voor studentenjob schoonmaak antwerpen

studentenjob schoonmaak antwerpen
 
Studentenjobs Start People Vacatures voor jobstudenten.
Wil jij als werkstudent wat bijverdienen? Bijvoorbeeld met een toffe vakantiejob of studentenjob naast je studie? Start People helpt je aan een bijverdienste die in je uurrooster past én waarvoor ook administratief alles in orde is. Bij ons vind je het hele jaar door een groot aantal studentenjobs waarbij je interessante ervaringen opdoet en ondertussen goed bijverdient. Wat dacht je bijvoorbeeld van studentenwerk bij sterke merken als Nike, Makro/Metro, bpost of Estée Lauder? Ga direct op zoek naar een studentenjob in jouw regio en solliciteer vandaag nog. Alles over studentenjobs. Werken als jobstudent.
Vacatures Xtra Interim.
Je bezoekt hoofdzakelijk bedrijven in de regio Brussel. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van drinkwatersystemen/-koelers en designkranen J. Contracttype: Vaste indienstname na interim. Account Manager Energie B2B Antwerpen Antwerpen. Voor onze klant zoeken we een gedreven Account Manager die gaat werken in regio Antwerpen. Op basis van voorafgemaakte afspraken door afsprakenplanners, bezoek jij de klanten in jouw regio. Dit zijn voornamelijk kleine zelfstandigen, KMOs en. Account manager Gereedschappen automotive Aalst. Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor beheren van een bestaand portefeuille 60% prospecteren naar nieuwe klanten Je klanten zijn voornamelijk actief in de automotive sector je speelt in op de behoeftes van je klant door actie. Werken via xtra. We willen onze kandidaten, met een persoonlijke aanpak, begeleiden naar de ideale job waarin ze zichzelf kunnen zijn en hun capaciteiten ten volle kunnen benutten. We hebben daarvoor een selectieproces uitgewerkt. Zoek een Xtra kantoor bij jou in de buurt. Je droomjob gevonden tussen onze vacatures?
2017 vakantiehuis schoonmaak.
Of uw horecagelegenheid nu een nieuwe stofzuiger, een vuilnisbak of handdoekrollen nodig heeft, ons assortiment schoonmaakapparatuur, hygiëne producten en afvalbeheer biedt diverse opties. Home ATSA Schoonmaak te Antwerpen. Na een evaluatie van uw pand stellen we samen in overleg met u een zo optimaal en efficiënt mogelijk schema op, aangepast aan uw behoeften.
Aantal vakantiejobs daalt door coronacrisis fors in provinci. Bedrijven Gazet van Antwerpen.
Het bepaalt deze zomer mee hoeveel jobstudenten nodig gaan zijn. Aantal vakantiejobs daalt door coronacrisis fors in provincie Antwerpen en Waasland. Antwerpse studenten die in april op zoek waren naar een vakantiejob hadden maar liefst 58% minder keuze. Dat stelde de VDAB vast.
Vacatures Productie Solliciteer nu Randstad. randstad.
Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een medewerker voor de reinigingsdienst. Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van medisch materiaal Je staat in voor het klaarmaken van medisch materiaal voor verzendig of verhuur. studentenjob of bijverdienste schoonmaak.
Werken bij de provincie Provincie Antwerpen.
Met meer dan 80 verschillende diensten en instellingen stelt de provincie Antwerpen verschillende specialisten tewerk: laboranten, stielmannen, administratief medewerkers, architecten, ingenieurs, De kans is groot dat er een job is die bij jou past. In je dagelijkse leven ontmoet je de provincie vaker dan je denkt.
Jobs Jobs.
Vacatures.
Alvast heel erg bedankt voor je engagement! Antwerpen Wilrijk Kontich Essen Schelle Boechout. Begeleider Wonen en Leven WZC Cadiz. Enthousiaste en gemotiveerde leidinggevende/coach/bruggenbouwer afdeling dementie WZC Sint-Bavo. Kinesist WZC Sint-Bavo 50 75%. Leidinggevende Hoteldiensten WZC Hollebeek. Medewerker Team schoonmaak WZC De Hazelaar.
Werken bij de provincie Provincie Antwerpen.
Elke dienst heeft zijn eigen takenpakket maar we werken samen om van de provincie Antwerpen een fijne plek te maken om te werken en te leven. Neem dan vlug een kijkje naar het vacature aanbod en dan hopen we jou snel te ontmoeten tijdens één van onze selectiedagen.
Vacatures verpleegkundige, zorgkundige, Zorgjobs.be.
Onze collegas van Housekeeping zijn een professioneel schoonmaakteam dat bijdraagt aan een propere en gezonde omgeving voor de patiënten en medewerkers van ZNA. In het ziekenhuis is hygiëne een topprioriteit en precies. Toon meer Medewerker schoonmaak jobs. Toon meer Schoonmaak jobs. Bekijk vacature Shortlist. Zorgfunctie Ondersteunende functie. Logistiek en Facility 3. Andere Niet-Zorgfuncties 2. Regio Antwerpen 7.
de antwerpen schoonmaak ziekenhuis antwerpen.
Chercher à schoonmaak ziekenhuis antwerpen. schoonmaak ziekenhuis antwerpen.: studentenjob schoonmaak antwerpen.: schoonmaak antwerpen studentenjob.: schoonmaken in ziekenhuis.: schoonmaak werk gezocht.: schoonmaak ziekenhuis antwerpen.: vacatures schoonmaak kantoren.: schoonmaak vacatures utrecht.: schoonmaak kantoren antwerpen. Schoonmaak nieuws Archives Page 2 of 4 C-Maxi schoonmaakbedrijf uit Antwerpen.
Vacatures Zorgbedrijf Antwerpen. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-top. bus. clock
Als jobstudent kan je bij ons kennismaken met de boeiende en bruisende wereld achter de schermen van Zorgbedrijf Antwerpen. Misschien studeer je voor een bepaald vak, en wil je bij ons alvast van de praktijk komen proeven. Vraag een studentenjob aan. Wil je aan de slag als. Dan moet je geslaagd zijn in het 6de jaar verzorging. Dan moet je geslaagd zijn in het 7de jaar thuis en bejaardenzorg of in het 1ste jaar verpleegkunde en je visum hebben aangevraagd. ergotherapeut, kinesist of verpleegkundige? Dan heb je dat einddiploma nodig. Dat kan vanaf het jaar dat je 16 jaar wordt, als je geslaagd bent in de module logistiek assistent. Maar dat hoeft niet, er zijn heel wat studentenjobs waarvoor je geen diploma of ervaring met senioren nodig hebt, bijvoorbeeld als polyvalent assistent in de schoonmaak, in de keuken of in onze administratieve kantoren.

Contacteer ons