Basispakket
03 422 62 55 - Office@lntcleaning.com

Elke Onderneming heeft nood aan facilitaire oplossingen. Bij LnT kan u terecht van A tot Z of van Basis tot full-option.  We nemen even de tijd om u ten gronde toe te lichten wat het basis pakket inhoudt.

Welke noden?

Het is afhankelijk van de soort onderneming wat uw specifieke nood is. Vaak hebben ondernemingen ook vaste medewerkers in dienst en dienen deze vervangen te worden bij vakantie / ziekte / uitvloeiing of zijn er piekmomenten en hebt u tijdelijk of langdurig nood aan meer schoonmaak of een logistieke medewerker.

U hebt nood aan tapijtreiniging - dieptereiniging van een vloer of een glazenwasser ook hier kan u zonder vaste overeenkomsten - maar enkel per noodzaak een bestelling voor plaatsen.

Als laatste kan u gebruik maken van ons basispakket om schoonmakers in te zetten om uw bouwwerf net te houden.

Welke oplossingen?

U vult het formulier volledig in - vervolgens plannen wij gekwalificeerde medewerkers op uw site wanneer u het wil en hoe u het wil. 

LETOP deze oplossing is niet van toepassing voor periodieke overeenkomsten - hiervoor dient u een offerte aanvraag in te dienen - vervolgens komen we bij u en maken een vrijblijvende offerte op .

Betalingen ?

U vult het bestelformulier in - u ontvangt binnen de 2h tijdens de kantooruren uw ordernummer en prijs doorgemaild - bent u akkoord dan bevestigd u dit per kerend per mail en doen wij het nodige naar planning. Onze prijzen zijn incluis alle kosten. 

voordelen 

  1. Gekwalificeerde schoonmakers
  2. Geen minimum of maximum afname verplichting
  3. Geen administratieve rondslomp
  4. 1 contactpunt voor al uw vragen 
  5. onze supervisor zorgt dat de werken vlekkeloos voor u verlopen