#schoonmaakbedrijf
Vanaf dag 1 helpen we onze klanten de basis voor succes te leggen. Dat is onze focus. De beloning voor een goed afgeronde klus is voor ons de mogelijkheid om méér te doen. Daarom geloven we dat tevreden klanten die ons bij anderen aanbevelen de sleutel tot ons succes zijn.

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

bye 2018 - welkom 2019

De afgelopen jaren heeft LnT het op meer dan 10 000 werven laten schitteren. Een prestatie waar wij trots op zijn. Wij hebben dit gepresteerd dankzij onze medewerkers en door het vertrouwen van onze klanten. Voor het jaar 2019 gaan wij voor nog meer innovatie op de werkvloer !


Ons team presteert het dagdagelijks om op diverse sites het verschil te maken. Onze klant Bolckmans kan alvast met een gerust hart zijn opendeurdag laten doorgaan ! 


@lntcleaning #schoonmaakbedrijf #onzemedewerkszijntop

In november leverden we 25 werven op goed voor 34098 m2 nieuwbouw. 27/11/2018

Onze mannen zetten hun dagdagelijks in om de deadlines te behalen - keer op keer slagen zij erin. De omstandigheden waarin wij dienen te presteren zijn niet altijd de beste. Tijdsnood door achterstand van voorafgaande leveranciers maakt dat wij vaak last minute moeten optreden. Onze mannen zijn flexibel en gedreven. Mannen bedankt !  


LnT Cleaning werkt met mensen voor mensen. Schoonmaakwerk is en blijft hoofdzakelijk handenarbeid desondanks de innovatie. Om onze medewerkers hun werkgeluk te garanderen starten wij bij LnT op met het 1x per 2 maanden teamoverleg tussen onze supervisors - managers en schoonmaakmedewerkers - tijdens dit overleg wordt er aandacht gegeven aan de...

Door de jaren heen is er het besef gekomen dat duurzaam schoonmaken belangrijk is. Thema's zoals duurzaamheid - ecologisch en spaarzaam werken zijn essentieel in elke sector. Bij LnT Cleaning wordt sterk ingezet op duurzaamheid - wij opteren om te werken met cradle to cradle producten - duurzame materialen en ergonomische materialen. Ook over...

IFMA

23-10-2018

LnT Cleaning is weloverwogen lid van IFMA. IFMA is namelijk het overkoepeld orgaan van de facility. Aangezien onze klanten geen sec schoonmaakbedrijf wensen maar een Solide Partner waar de klant terecht kan met elke facility vraag was het voor LnT CLeaning dan ook een natuurlijke keuze om lid te worden van IFMA.